‘Brandend Verlangen’… De spraakmakende opvolger van Speaker’s Night

2 april 2019 ging onze Managing Director Pascal Fredrik van start met een nieuw soloproject. Met het programma ‘Brandend Verlangen’ was hij een jaar lang wekelijks te horen, voordat hij de overstap maakte naar Easy FM. In de vermakelijke radiotalkshow gaat Pascal in gesprek met inspirerende personen over hoe zij vanuit hun passie succesvol zijn geworden in wat ze doen. Wat kun je verwachten als je luistert?

‘Het is eigenlijk hetzelfde idee als bij Speaker’s Night. Daar kregen ambitieuze sprekers ook een podium om boodschappen te delen en mensen daarmee handvatten te bieden. Met Brandend Verlangen gaan we daar gewoon mee door, al betreft het uiteraard een ander soort podium’. Het radioprogramma werd ontwikkeld in een periode waarin Speaker’s Night even stil lag…

Terugkeer
Na die laatste editie van Speaker’s Night in de Schouwburg van Almere, besloot Pascal om ermee te stoppen. Met ‘Brandend Verlangen’ keerde hij terug op het Almeerse podium. ‘Na drie seizoenen Speaker’s Night als theaterseminar was ik even toe aan een break. Even weer tot mezelf komen en terug gaan naar de kern. Ik wil mensen in beweging zetten en ze een combinatie van inspiratie en entertainment bieden. Dat was ik een beetje kwijt’.

Belangen
‘Speaker’s Night heeft vele deuren geopend voor mij en vele anderen, maar succes gaat altijd gepaard met jaloezie en afgunst. Er zijn altijd haters op de loer die het je moeilijk kunnen maken. Ik vond het zo jammer dat iets wat zo mooi is, kon worden overschaduwd door negatieve invloeden. Personen die het concept wilden afpakken, mij weg wilden pesten, mijn teamleden tegen me opzetten en ga zo maar door. Ik heb er van geleerd en ben er sterker uit gekomen!’.

Waarom Radio?
‘Als professioneel spreker ben ik naast boekingen als spreker ook in een circuit terecht gekomen van trainingen geven en als presentator of moderator op te treden. Dat bracht me op het idee om te kijken wat ik nog meer kon doen als presentator en met mijn stem. Ik deed onderzoek naar mogelijkheden om te werken als radio -en televisiepresentator. ‘Brandend Verlangen’ is een 1e stap geweest en er gaan nog meer leuke projecten komen!’.

Brandend Verlangen
De naam van het programma staat nogal symbool voor het verhaal van Pascal blijkt nu. ‘Ja, klopt. Het vuur dat in ons brandt, is moeilijk te doven. En gelukkig maar, anders kunnen we erg ongelukkig worden, terwijl we er heel gelukkig van worden als we onze passie kunnen beleven. Men noemt me niet zomaar PassieQ he? Als je ergens ontzettend naar verlangt, dan brandt dat innerlijke vuur en zijn we in staat grootse daden te verrichten. Dat is de kern van het programma.

Brandend Verlangen is elke zondag van 17.00 tot 19.00 te beluisteren bij Easy FM op 95.5 en via www.easyfm.nl en ook op DAB. Dat betekent 2 uur muziek, inspiratie en gezelligheid.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email