Comedy Night

Een avond om nooit te vergeten!

Comedy Night

Wanneer je druk bent met werk, studie of andere verplichtingen komt er een moment dat je even je hoofd wil leegmaken. TV kijken, films of series streamen of chillen met vrienden is zo standaard en je wilt liever zelf iets beleven. Bij Comedy Night word je meegenomen op een reis vol belevenissen, humor en talenten die willen doorbreken tot het grote podium. Meld je aan voor een tijdloze en luchtige avond om je lekker en relaxed te voelen. Dat is Comedy Night!

Wat is Comedy Night?

Comedy Night is een avond waar ambitieuze comedians een puur en rauw optreden geven in het theater of café. Bezoekers beleven een vermakelijke avond en zien de talenten van morgen in hun puurste vorm voordat ze doorbreken en niet alle grappen meer mogen vertellen. Dat maakt dit evenement tot een bijzonder avondje uit waar flink gelachen wordt. Gezelligheid en plezier!

Talenten

De comedians bij Comedy Night timmeren al aardig aan de weg en blijven actief om meters te maken op weg naar hun definitieve doorbraak. Zij staan bekend als talenten die hun vak serieus nemen, maar niet vergeten waar het hun om te doen is. Namelijk: mensen laten lachen en hen leuke momenten laten beleven. Ongepolijst, puur en in hun rauwste vorm…

Comedycircuit

Voor deze productie werken we samen met mensen uit het comedycircuit. Zij dragen talenten aan die zoveel mogelijk willen optreden om meters te maken en ervaring op te doen, zodat ze klaargestoomd verschijnen op het moment van hun doorbraak. Als bezoeker krijg je dus de kans om, naast een fantastische avond te beleven, kennis te maken met de nieuwe Najib Amhali of Jandino!

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Blijf als 1e op de hoogte via onze relatie-alerts!

Reserveer je kaartje!

Ontvang als eerste bericht voor de volgende editie!

Je wordt dan automatisch geinformeerd over wanneer je de kaartjes kan bestellen

tussen de 50 a 100 personen

Kosten per kaar €10
Kosten per twee kaarten €15

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op