Speaker's Night

Waar succes tot leven komt

Speaker's Night

Iedereen heeft dromen… Iedereen heeft verlangens… Toch vinden veel mensen het moeilijk om die dromen waar te maken. Vaak weten mensen niet hoe ze die dromen waar kunnen maken. Bij Speaker’s Night staan er sprekers op het podium, die hun dromen WEL hebben waargemaakt. Zij vertellen hun verhaal, zodat het publiek met tips op basis van ervaring en bewezen resultaten naar huis gaat. Dat is de kern van Speaker’s Night!

Wat is Speaker's Night?

Speaker’s Night is een theatershow met inspirerende sprekers, vermakelijke artiesten en een dynamische presentator! Bezoekers worden getrakteerd op de meest bijzondere verhalen en leren hoe zij de successen van de sprekers op zichzelf kunnen verhalen. Een uniek avondje uit waar entertainment hand in hand gaat met praktische kennis. Kortom, plezier, verbinding en inspiratie!

Ervaring

De sprekers zijn bewust geselecteerd op basis van een specifieke ervaring. Bijvoorbeeld een persoon die 30 kg is afgevallen en met zijn of haar verhaal kan delen hoe dat gelukt is, zodat anderen die ook willen afvallen hetzelfde resultaat kunnen behalen. In dit geval gaat het om gezondheid. Daarnaast thema’s zijn altijd gebaseerd op geluk en succes op het gebied van carrière, financiën en relaties.

Deskundig

Public Speaking, Storytelling en presenteren zijn echte vakken. De sprekers worden getraind en begeleid om hun verhaal om effectieve wijze over te brengen. Tevens wordt er lijn gebracht in de verhalen van de sprekers, zodat het een samenhangend geheel wordt. Zo blijf je als bezoeker aandachtig luisteren en ligt het tempo van de avond hoog.

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Blijf als 1e op de hoogte via onze relatie-alerts!

Reserveer je kaartje!

Ontvang als eerste bericht voor de volgende editie!

Je wordt automatisch geinformeerd over wanneer je de kaartjes kan bestellen

Max 50 a 100 personen

1 kaart is €10, 2 kaarten zijn €15

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op