Talent Night

Waar dromen tot leven komen!

Talent Night

Talentenjachten gaan way back! Van de Mini Playbackshow en Soundmixshow tot The Voice en Holland’s Got Talent. De kijkcijferkanonnen waarvoor iedereen thuisblijft. Bij Talent Night kan je het van dichtbij mee maken. Beleef hoe zangers, bands, dance crews, comedians, entertainers, sprekers en andere podiumkunstenaars hun talent presenteren. Wees erbij op de avond dat zij hun droom najagen. Daar draait het om bij Talent Night!

Wat is Talent Night

Talent Night is een talentenjacht waar de artiesten van morgen de kans krijgen op het podium. Van muziek tot comedy, van dans tot poëzie. De show vindt plaats in het theater waar de talenten de kans krijgen hun dromen na te jagen. Bezoekers worden meegenomen in de beleving van wat je anders alleen op televisie volgt tijdens een van de talentenjachtshows. Kortom.. Plezier, spanning en verwondering!

De talenten

De talenten zijn afkomstig van onze Talent Academy waar zij een workshop hebben gekregen van een ervaren professional binnen hun eigen podiumkunst. Wij werken samen met professionals binnen de circuits, die aan de slag gaan met de artiesten van de avond. De talenten werken toe naar hun finaleoptreden tijdens Talent Night. De bekroning van hard werken, toewijding en het najagen van hun dromen.

Doorbraak

De talenten zijn 13 jaar en ouder en dromen van een doorbraak als professional. Talent moet rijpen en waar kan dat beter dan bij een talentenjacht? De ultieme voorbereiding voor een deelname aan een talentenjacht op televisie. Talent Night is voor veel talenten een van de eerste stappen op weg naar het waarmaken van hun droom. Zo ben je als bezoeker dichtbij het begin van eeuwige roem.

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Blijf als 1e op de hoogte via onze relatie-alerts!

Aanmelden Talent Night

Ontvang als eerste bericht voor de volgende editie!

Je wordt dan automatisch geïnformeerd over wanneer je de kaartjes kan bestellen’

tussen de 50 en 100 zitplaatsen

1 kaart is €10, 2 kaarten is €15

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op