MIREILLE BRUIN

Presentator, Keynote Speaker, Trainer

Ondernemer | Trainer | Presentator 

Talen:
Engels,
Nederlands

Inzetbaarheid:
Dagvoorzitter, Keynote speaker

‘Pascal Fredrik is professioneel trainer, gecertificeerd NLP Coach, ervaren presentator en ondernemer. Pascal inspireert en maakt succes toegankelijk voor een ieder’.

Iedereen stapt met een plan de ring in, maar dat plan is direct vergeten nadat ze die 1e klap hebben geïncasseerd…’ – Mike Tyson

Met ratio en verstand kunnen we onszelf het een en ander wijs maken, maar wanneer de emoties het overnemen, komt de ware aard bovendrijven. Dat is wat Mike Tyson bedoelde met deze gevleugelde uitspraak. De wil om te winnen zit verscholen in emoties, die sterk verbonden zijn met houding en gedrag. En dat is waar Pascal Fredrik zijn expertise van heeft gemaakt.

‘Hoe word je succesvol?’ is de kernvraag die steeds terug komt in de activiteiten van Pascal. Als presentator bij radiozender Easy FM gaat Pascal tijdens zijn programma ‘Brandend Verlangen’ in gesprek met gasten, die succesvol zijn geworden vanuit hun passie. Met hetzelfde thema organiseert hij zijn theaterseminar ‘Speaker’s Night’ waar sprekers de bezoekers trakteren op succesverhalen, die op praktische wijze worden verteld.

Waarom vindt Pascal het zo belangrijk om te inspireren voor succes?

”Als klein kind ben ik geconfronteerd met pijn, waardoor ik me goed kon associëren met andere personen die pijn hadden. Van kinderen die gepest werden tot personen die buiten werden gesloten om uiteenlopende redenen. Noem het opkomen voor de zwakkere. Daarom ontwikkelde ik mijn passie voor het overbrengen van boodschappen met als doel mensen dichterbij elkaar te brengen. Verbondenheid creëren en daarmee te voorkomen dat er iemand pijn werd gedaan.”

Aan de hand van deze basis ontwikkelde Pascal zich tot deskundige en vond in het spreken een middel om die kennis te delen. Door regelmatig voor grote groepen te staan ontstond het idee voor Pascal om zich breder te oriënteren, waardoor hij als Trainer en Presentator begon. En met succes! Als geboren entertainer voelde hij zich direct als een vis in het water en is hij wekelijks actief als host en quizmaster.

Pascal is Professioneel Trainer, gecertificeerd NLP Coach, ervaren Presentator en Ondernemer. Hij werkte ruim 10 jaar in de Werving & Selectie-branche voor de grootste organisaties in Nederland. Zoals: Randstad, PostNL en NCOI. Pascal is een veelgevraagd trainer voor Presentatievaardigheden, Sales en Persoonlijk Leiderschap. Van scholen tot organisaties. Pascal inspireert en maakt succes toegankelijk voor een ieder. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en verhoogt het energieniveau tijdens de lezing. Op praktische wijze stimuleert Pascal naar hogere uitdagingen.

Met Pascal als spreker of presentator bent u gegarandeerd van inspiratie, entertainment en verbinding. Door de gespreksstof praktisch te houden, blijven toehoorders geïnteresseerd en kan de boodschap op effectieve wijze worden gedeeld. Dat is toch wat u wil?

Video's

Testimonials

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op