Presenteren

Grijp je kans om ervaring op te doen als host

Presenteren

Wil je ervaring opdoen als presentator of host? Bij ons krijg je die kans! Bij Talent Academy krijg je handvatten van een professioneel presentator en kan je die direct uitproberen tijdens een van onze events. Die unieke beleving is goud waard. Doe je mee?

Podium

Talent moet zich ontwikkelen en dat doe je het beste door meters te maken en ervaring op te doen. Bij Talent Academy wordt die mogelijkheid geboden. Vooraf volg je de Talent Workshop, die altijd wordt gegeven door een professional uit het vakgebied. Vervolgens treed je op tijdens een van onze events, bijvoorbeeld tijdens Talent Night.

Bijzonder

Liveoptreden is een bijzondere beleving, die met geen woord te omschrijven valt. Leren door doen blijkt tevens een bijzonder effectieve methode om snel ergens in te groeien. Na het optreden bij een van onze events kan je eventueel doorstromen naar ons boekingsbureau of gevraagd worden voor een vervolgoptreden bij een van onze andere events.

Meedoen

Om mee te doen hoef je je alleen maar aan te melden. Je ontvangt dan bericht met een datum voor de eerstvolgende Talent Workshop. Vervolgens word je op de hoogte gehouden wanneer je een event mag hosten. Het is mogelijk om je op te geven voor alleen de Talent Workshop, maar we willen talent vooral stimuleren om zelf podiumervaring op te doen.

Deelname kan vanaf 13 jaar. Ben je jonger en wil je toch meedoen? Dan mag je je opgeven voor de Kids Club!

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Presenteren

Meld je aan voor deze training!

De Talent Workshop wordt gegeven bij Theater De Glasbak en neemt een halve dag in beslag. We streven hierbij naar een dag in het weekend in de ochtend of middag. Tevens kan er een promovideo worden opgenomen, waarbij je als presentator aankondigt dat je een van de events mag hosten en zoveel mogelijk mensen vraagt om je te komen steunen!

Als presentator hoef je alleen te betalen voor je deelname aan de Talent Workshop (€12,50)

Per editie van de Talent Workshop is er plek voor 10 personen.

De Talent Workshop wordt altijd gegeven door een professional uit het desbetreffende vakgebied. Zo leren de talenten van ervaringsdeskundigen, die kennis deelt uit de praktijk. 

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op