SPEAKER’S NIGHT is 1 jaar!

8 december 2016 stonden we stil bij 1 jaar Speaker’s Night. En dat deden we met een bijzonder thema, namelijk het ‘geheim van succesvolle relaties’. Geheimen wekken spanning en mysterie op, maar in de praktijk blijken dingen vaak simpel en makkelijker dan we denken. Het draait hierbij vooral om bewustzijn. Als je de oorzaak kent, kan je het probleem blijvend oplossen. Mee eens?

Waarom een thema over relaties?
Als je hier geen aandacht aan besteed, sluiten mensen aan bij vreugde en geluk in plaats van dit voor zichzelf te creëren. Je neemt dan al gauw genoegen met minder. Dan heb je een relatie, maar kan je niet met elkaar communiceren. Vrouwen denken dat mannen ergens als vrouwen moeten zijn en andersom. Het richt schade aan, want onze cultuur zegt dat wat correct is, anders is dan de mensen reageren. Je ziet dat het echt is, want je ziet wat er gebeurt. Het is niet de cultuur, maar hoe we in elkaar zitten. Dus het is het belangrijkste in het leven, het kan er niet uit.

Terug naar de basis
Een relatie versterkt al het overige, maar eindigen vaak vanwege egoïsme. En als je weet welke waarden jouw besturen, kan je jezelf letterlijk opnieuw scheppen. Vanavond nemen we je mee naar het begin. De basis van alles in het leven is emotie en daarop aansluitend relaties. Eerst in gezinsverband waar je persoonlijke opvattingen vorm krijgen, vervolgens bij familierelaties, vrienden en op school. Wat is je vroegste herinnering? Waar was je toen? Wat beleefde je? Wat betekende het? Wat besloot je toen? Die beslissing beïnvloedde je levensopvatting.

Angst remt ons af
Welke angsten heeft iedereen?

1) Ik ben niet genoeg
2) Als ik niet genoeg ben, ben ik niet geliefd

Waar loop je de kans dat die angst het eerst opduikt? In een intieme relatie, waarin je wilt dat ze je het meest nodig hebben, willen, waarderen en liefhebben. Door je zelfbewustzijn mee te geven zal je jouw angst in de ogen kijken en jezelf er doorheen drukken, want wanneer je op die plek komt en je door dat lege gat voor je springt… Dat onbekende… Die toekomst… Zal je zien dat het veel mooier is dan je dacht. Het is eenvoudig een relatie te laten slagen. Er is ongelooflijk veel lef nodig, want dit brengt jou naar de meest rauwe plek in jezelf. Hier krijg je de grootste beloningen. Probeer met iemand te zijn van wie je houdt, wiens liefde je wil en blijf daar spiritueel groeien. Daar word je uitgedaagd… Niet door jezelf.

1 jaar Speaker’s Night
We keken terug op een geslaagd jaar met vele hoogtepunten en bijzonderheden. Alle sprekers zijn terug te vinden op ons Youtubekanaal als je het wilt herbeleven. En natuurlijk zijn we dankbaar dat met alle bezoekers die Speaker’s Night hebben bezocht!

Wij bieden een springplank voor ambitieuze talenten en geven een stem aan hen, die graag willen maar nooit de kans krijgen. Geen opgeblazen succesformules, maar verhalen van praktijkdeskundigen die puur vertellen hoe zij iets hebben bereikt. Jij kan dit dan direct toepassen. Meld je aan voor de relatie-alerts en ben als 1e op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email