SPREKEN & POËZIE

Geef je op als spreker of poëet en beleef hoe het is om op te treden

Spreken & Poëzie

Ben je een spreker of wil je daar ervaring in op doen? Geef je dan op voor Talent Academy! Je kan natuurlijk ook de training ‘Spreker Worden’ volgen, maar die is meer bedoeld voor ambitieuze sprekers die daarin het nodige willen leren. Bij Talent Academy draait het vooral om beleven en ervaren. Dat geldt ook voor mensen die actief zijn op het gebied van Poëzie.  Doe je mee?

Podium

Talent moet zich ontwikkelen en dat doe je het beste door meters te maken en ervaring op te doen. Bij Talent Academy wordt die mogelijkheid geboden. Vooraf volg je de Talent Workshop, die altijd wordt gegeven door een professional uit het vakgebied. Vervolgens treed je op tijdens een van de Talent Night avonden. 

Bijzonder

Liveoptreden is een bijzondere beleving, die met geen woord te omschrijven valt. Leren door doen blijkt tevens een bijzonder effectieve methode om snel ergens in te groeien. Na het optreden bij Talent Night kan je eventueel doorstromen naar ons boekingsbureau of gevraagd worden voor een vervolgoptreden bij een van onze andere events, zoals Speaker’s Night.

Meedoen

Om mee te doen hoef je je alleen maar aan te melden. Je ontvangt dan bericht met een datum voor de eerstvolgende Talent Workshop. Vervolgens word je op de hoogte gehouden van de eerstvolgende editie van Talent Night waar je jouw optreden mag verzorgen. Het is mogelijk om je op te geven voor alleen de Talent Workshop, maar we willen talent vooral stimuleren om zelf podiumervaring op te doen.

Deelname kan vanaf 13 jaar. Ben je jonger en wil je toch meedoen? Dan mag je je opgeven voor de Kids Club!

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Spreken & Poëzie

Meld je aan voor deze training!

De Talent Workshop wordt gegeven bij Theater De Glasbak en neemt een halve dag in beslag. We streven hierbij naar een dag in het weekend in de ochtend of middag. Tevens kan er een promo video worden opgenomen, waarbij je als artiest aankondigt dat je meedoet met Talent Night en zoveel mogelijk mensen vraagt om je te komen steunen!

Kostenoverzicht

Er zijn drie pakketten voor de Talent Academy:

A. Alleen deelname aan de Talent Workshop (€12,50)
B. Deelname Talent Workshop + Optreden Talent Night (€22,50)
C. Deelname Talent Workshop + Opteden Talent Night + 2 vrijkaartjes (€32,50)

Toegangsprijs voor publiek bij Talent Night is €10.

Per editie van de Talent Workshop is er plek voor 10 personen. Dat geldt ook voor het optreden bij Talent Night. Deze vindt doorgaans plaats in de avonduren en zal tussen 19.00 en 21.00 uur plaatsvinden. Het event is openbaar en er vindt kaartverkoop plaats. Toch leert de ervaring dat de talenten zich het meest gesteund voelen wanneer de zaal vol zit met familie, vrienden en dierbaren. 

De Talent Workshop wordt altijd gegeven door een professional uit het desbetreffende vakgebied. Zo leren de talenten van ervaringsdeskundigen, die kennis deelt uit de praktijk. 

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op