Talent Academy

Meld je aan en word klaargestoomd voor je carrière op het podium

Pak nu het podium voor jouw talent!

De kern van onze organisatie draait om het vooruit helpen van talent. Voor Speaker’s Night krijgen de sprekers een speciale training ter voorbereiding op hun performance. Datzelfde bieden we nu aan voor de talenten van de andere podiumkunsten. Grijp daarom je kans en meld je aan voor Talent Academy!

Er zijn 3 pakketten waar je uit kunt kiezen:

  1. alleen de Talent Workshop
  2. de Talent Workshop en een optreden tijdens Talent Night
  3. de Talent Workshop, een optreden tijdens Talent Night + 2 vrijkaartjes

*deelname aan de Talent Academy kan vanaf 13 jaar. Onder de 12 mag je meedoen met de Kids Club!

Spreken & Poëzie

Workshop

Spreker worden? Ervaring opdoen in poëzie? Public Speaking en Spoken Word zijn kunstvormen waarbij het gesproken woord centraal staat. Of je nu een boodschap wil overbrengen of mensen wil raken.

Presenteren

Workshop

Artiesten aankondigen als host of een event aan elkaar praten? Dat is wat je als Presentator doet bij onze events. In die rol heb je de leiding en ben je verantwoordelijk voor het laten slagen van het event.

Zang & Band

Workshop

Maak je muziek en wil je lekker optreden? Pak dan zoveel podia als je kan. Bij ons krijg je er ook nog eens een workshop van een halve dag bij geleid door een professional uit het vak.

Dans

Workshop

Wil je meters maken met jouw dance crew of als persoonlijk danser optreden voor publiek? Door veel op te treden doe je unieke ervaring op.

Comedy

Workshop

Ben je comedian en wil je hier je carriere van maken? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk uren maken qua optredens. Geef je op en laat je inspireren door een vakprofessional ter voorbereiding op jouw optreden bij een van onze events!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op