Speciale actie voor eindejaarsafsluiting!

Wist je dat mensen banger zijn voor spreken in het openbaar dan voor de dood? Dit is wetenschappelijk bewezen en toch is presenteren iets wat we allemaal doen. Waarom zijn we er dan bang voor? 

De angst zit niet zozeer in het presenteren zelf, maar om de angst om af te gaan. Het vernietigend oordeel van het publiek of het idee dat je uitgelachen wordt of misschien wel dom over komt. En dan die zweetdruppels van de zenuwen! Gelukkig hoeft het zo niet langer…

Spanningsvrij

Onze trainingen zijn een beleving op zich. Dat komt door de praktische manier waarop de kennis en ervaring wordt gedeeld. Pascal is een ervaren presentator die  het klappen van de zweep kent en kan inspelen op voor deelnemers herkenbare situaties. Van zenuwen en onzekerheid tot zweet, spanning en black-outs. Door zijn ervaring kan hij je precies geven wat je nodig hebt om te kunnen presenteren zonder zorgen…

Wat krijg je ervoor?

Presenteren zonder zorgen betekent dat je de situatie de baas bent ten alle tijden. Hoe je effectief de controle en rust behoudt, terwijl je jouw verhaal kundig en met overtuiging kunt delen. En wanneer je die zorgen onder controle hebt, kan je ontspannen presenteren en lekker genieten van je eigen verhaal. Tot slot delen we ook enkele van de grootste geheimen van de meest succesvolle sprekers ter wereld, waardoor je een raamwerk hebt als basis voor jouw succesverhalen!

Voor wie?

Of je nou als professional voor een grote groep staat of dat je jouw collega’s wilt overtuigen voor jouw idee… Of dat je als ondernemer een potentiele opdrachtgever voor je wilt winnen. Of zelfs als je op een afdeling werkt waar je met vakjargon en andere saaie termen moet smijten en dat om wilt toveren tot wervelende voordracht. Dit is de beleving die je wilt hebben! 

Je ziet het… De deelnemers van deze ervaringsshow delen dezelfde zorgen en krijgen wat ze nodig hebben om daar van af te komen.

Aantal
plaatsen

Er zijn max 30 plaatsen beschikbaar in de zaal.

Prijs?

Een kaartje voor de Masterclass kost €57 en speciaal voor relaties, volgers of vrienden van Speaker's Night Productions is er een relatieticket van €30!

Aanbod

– Lesstof en lesmateriaal ter waarde van €850
– Onbeperkt water, thee, koffie en frisdrank
– Coronaproof omgeving
– Leren door ervaren op plezierige wijze
– Inzichten in communicatie, mindset en succes

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Meld je aan voor de relatie-alerts!

Masterclass 'Presenteren Zonder Zorgen'

Bestel hier je kaartje voor de Masterclass!

Unieke actie om 2020 sterk af te sluiten en vol frisse moed 2021 in te gaan…

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op