Presenteren zonder zorgen

Wist je dat mensen banger zijn voor spreken in het openbaar dan voor de dood? Dit is wetenschappelijk bewezen en toch is presenteren iets wat we allemaal doen. Waarom zijn we er dan bang voor? De angst zit niet zozeer in het presenteren zelf, maar om de angst om af te gaan. Het vernietigend oordeel van het publiek of het idee dat je uitgelachen wordt of misschien wel dom over komt. En dan die zweetdruppels van de zenuwen! Gelukkig hoeft het zo niet langer…

Spanningsvrij

Onze trainingen zijn een beleving op zich. Dat komt door de praktische manier waarop de kennis en ervaring wordt gedeeld. De persoon die voor de groep staat kent het klappen van de zweep en kan inspelen op voor deelnemers herkenbare situaties. Van zenuwen en onzekerheid tot zweet, spanning en black-outs. Door hun ervaring kunnen ze je precies geven wat je nodig hebt om te kunnen presenteren zonder zorgen…

Wat krijg je ervoor?

Presenteren zonder zorgen betekent dat je de situatie de baas bent ten alle tijden. Hoe je effectief de controle en rust behoudt, terwijl je jouw verhaal kundig en met overtuiging kunt delen. En wanneer je die zorgen onder controle hebt, kan je ontspannen presenteren en lekker genieten van je eigen verhaal. Tot slot delen we ook enkele van de grootste geheimen van de meest succesvolle sprekers ter wereld, waardoor je een raamwerk hebt als basis voor jouw succesverhalen!

Voor wie?

Of je nou als professional voor een grote groep staat of dat je jouw collega’s wilt overtuigen voor jouw idee… Of dat je als ondernemer een potentiele opdrachtgever voor je wilt winnen. Of zelfs als je op een afdeling werkt waar je met vakjargon en andere saaie termen moet smijten en dat om wilt toveren tot wervelende voordracht. Dit is de beleving die je wilt hebben! Je ziet het… De deelnemers van deze ervaringsshow delen dezelfde zorgen en krijgen wat ze nodig hebben om daarvan af te komen.

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Blijf als 1e op de hoogte via onze relatie-alerts!

Presenteren Zonder Zorgen

Startmoment: Elke maand wordt er een training gegeven bij minimaal 5 deelnemers. U wordt tijdig geïnformeerd over de eerstvolgende datum. Indien u dan niet kunt deelnemen, wordt u opnieuw uitgenodigd voor de maand erop.

Betaling: U ontvangt de offerte per mail. Zodra de training definitief door gaat, wordt u een factuur gestuurd.

De cijfers waar onze waarde uit blijkt

0
Personen gingen je voor
0
Man aan publiek hebben het ervaren
0
is er verdiend met presentaties

Ontvang de brochure!

5 tot 30 deelnemers

De kosten voor deze training bedragen €250 (excl. btw). Je krijgt er het volgende voor terug:

– Training van 1 dag t.w.v. €850
– Werkboek ‘Presenteren Zonder Zorgen’
– Lunchbuffet
– Onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdranken
– Energybreak (energiek tussendoortje)
– 3 optionele online coachingsessies van 1 uur t.w.v. €97 per sessie
– Super Early Bird korting bij onze events (Speaker’s Night, Van Pijn Naar Succes, etc.)
– Toegang tot onze Facebookcommunity (exclusief voor deelnemers)

Tarief onder landelijk gemiddelde top 10

De gemiddelde prijs van de top 10 presentatietrainingen in Nederland ligt tussen de €300 en €2500 voor een dag, wat neer komt op een gemiddelde van €127 per uur. Wij bieden deze training dus aan voor een koopje, terwijl de waarde veel hoger ligt qua kennis en ervaring.


Waarom bieden we het dan toch aan voor deze prijs?

Speaker’s Night Productions is opgericht om verschil te maken in de maatschappij. Onze producties zijn in de kern gebaseerd op het beschikbaar stellen van kennis en ervaring op praktisch niveau, zodat mensen succesvol kunnen worden in het najagen van hun dromen. Om die reden houden we onze prijzen zoveel mogelijk op modaal niveau, zodat zoveel mogelijk personen onze producties kunnen bijwonen.

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op