Kids Club

Geef je kinderen de tijd van hun leven als artiest!

K I D S Club

Kinderen zijn de grootste bron van liefde in ons leven. Hun bloei en enthousiasme werkt als betovering op ons gevoel. Wat is er dan mooier om ze iets te geven dat dicht bij het gevoel komt dat ze hun droom kunnen beleven? Bij Kids Club kunnen kinderen tot 13 jaar terecht om een act op te voeren als artiest. Als hun favoriete zanger(es) of danser(es) of muzikant met een optreden op hun instrument. Dat is waar het om draait bij Kids Club!

Wat is Kids Club?

Kids Club is een theatershow waar kinderen tot 13 jaar zich voor opgeven om een act op te voeren als artiest. Dat doen we in de vorm van een minitalentenjacht, waarbij de focus vooral ligt op het waarmaken van hun dromen om artiest te zijn of te worden. De kinderen krijgen een fantastische beleving en ervaren hoe het is om op het podium te staan en op te treden voor hun ouders, familie en vrienden. Kortom, veel plezier en ontroering!

Begeleiding

De kinderen worden begeleid door vakkundige mensen, die zelf ervaring hebben als artiest of performer. Dat doen ze in de vorm van een training of workshop. Zo leren de kinderen te wennen aan op het podium staan en oefenen zij met hun act. Na de training of workshop is het de dagen tellen tot de dag van het evenement en gaan zij hun droom in vervulling brengen.

Hoe werkt het?

Ouders kunnen hun kind(eren) bij ons aanmelden voor Kids Club door een van de drie pakketten af te nemen. Voor meer informatie klik je hieronder op ‘kosten’. De basis is een training en optreden. Ook voor ervaren kinderen is het goed om de training te volgen, zodat ze precies weten wat ze kunnen verwachten op de dag van het opreden. De kaarten worden in principe alleen verkocht aan ouders van deelnemende kinderen en hun familieleden en vrienden. Een mooie besloten bijeenkomst!

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Blijf als 1e op de hoogte via onze relatie-alerts!

Aanmelden Kids Club

Meld je aan en ontvang meer informatie

Je ontvangt het aanmeldingsformulier waar je kan aangeven welke act je kids willen opvoeren en informatie over de training en de theathershow

tussen de 50 en 100 zitplaatsen

Kostenoverzicht

’Er zijn 3 pakketten:

Pakket Brons  €20 per kind
– training & optreden
– 1 toegangskaartje Theatershow

Pakket Zilver  €35 per kind
– training & optreden
– 2 toegangskaartjes Theatershow
– €5 korting

Pakket Goud  €50 per kind
– training & optreden
– 4 toegangskaartjes Theatershow
– €10 korting

Deelname aan Kids Club is altijd voor een training en het optreden. De kosten bedragen €20 per kind. De kosten voor toegangskaarten voor de theatershow zijn €10 per kaart.

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op