Spreker worden!

Je bent overtuigd van je kennis en expertise en wilt dat graag inzetten als spreker. Toch blijkt dat in de praktijk niet altijd even makkelijk gedaan. Opdrachtgevers die sprekers inhuren willen toch enigszins weten waaruit jouw waarde als spreker blijkt. Hoe fijn is het als je dat kunt aantonen met beeldmateriaal van jou als spreker in een professionele omgeving? Dat is wat wij mogelijk maken met ons evenement Speaker’s Night en daar gaat deze training aan vooraf.

Live optreden

Ons bedrijf begon in 2016 als een evenement genaamd Speaker’s Night. Met 3 seizoenen in 2 jaar tijd hebben we ruim 60 sprekers klaargestoomd voor hun optreden op het podium met live publiek. De manier waarop we mensen met ambitie om spreker te worden hebben geholpen hun doel te bereiken, bleek een gouden formule waar nog altijd vraag naar is. Daarom bieden wij nu de Speaker’s Night Experience aan in de vorm van deze training.

Wat krijg je ervoor?

Tijdens deze training gaat het om de basis van Public Speaking en Storytelling. Elk individu is uniek en aan die authenticiteit doen we ook geen afbreuk. We delen enkel onze geheimen en de routes van ’s werelds grootste sprekers. Aan de hand daarvan krijg je de mogelijkheid om je eigen verhaal nog sterker, nog krachtiger en nog professioneler neer te zetten tijdens je live performance. Dat optreden wordt op beeld vastgelegd voor je portfolio waarmee je meer boekingen binnen zult halen.

Voor wie is het?

Vaak zijn mensen die ambitie hebben om spreker te worden expert op een bepaald vakgebied. Dat kunnen beroepsprofessionals zijn zoals ondernemers, coaches, topsporters of artiesten. Daarnaast zijn er mensen met inspirerende levensverhalen of een boodschap, die anderen willen aanzetten tot denken of verandering. Deze training is voor personen die een springplank willen om naam voor zichzelf te maken als spreker en live willen optreden tijdens Speaker’s Night.

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Blijf als 1e op de hoogte via onze relatie-alerts!

Spreker worden

Meld je aan voor deze training!

Startmoment: Elke maand wordt er een training gegeven bij minimaal 8 deelnemers. U wordt tijdig geïnformeerd over de eerstvolgende datum. Indien u dan niet kunt deelnemen, wordt u opnieuw uitgenodigd voor de maand erop.

Betaling: U ontvangt de offerte per mail. Zodra de training definitief door gaat, wordt u een factuur gestuurd.

Ontvang de brochure!

De training vindt doorgang vanaf 8 tot een maximum van 28 personen

Kostenoverzicht

De kosten voor deze training bedragen €147 (excl. btw). Je krijgt er het volgende voor terug:

– Training van 1 dag t.w.v. €850
– Werkboek ‘Spreken bij Speaker’s Night’
– Lunchbuffet
– Onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdranken
– Energybreak (energiek tussendoortje)
– 3 optionele online coachingsessies van 1 uur t.w.v. €97 per sessie
– Optreden bij Speaker’s Night van max. 20 minuten
– Professionele filmopname van je optreden
– 10 vrijkaartjes om vrienden en familie e.d. uit te nodigen
– Super Early Bird korting bij onze events (Speaker’s Night, Van Pijn Naar Succes, etc.)
– Toegang tot onze Facebookcommunity (exclusief voor deelnemers)


Tarief onder landelijk gemiddelde top 10

De gemiddelde prijs van de top 10 presentatietrainingen in Nederland ligt tussen de €300 en €2500 voor een dag, wat neer komt op een gemiddelde van €127 per uur. Wij bieden deze training dus aan voor een koopje, terwijl de waarde veel hoger ligt qua kennis en ervaring.

Waarom bieden we het dan toch aan voor deze prijs?

Speaker’s Night Productions is opgericht om verschil te maken in de maatschappij. Onze producties zijn in de kern gebaseerd op het beschikbaar stellen van kennis en ervaring op praktisch niveau, zodat mensen succesvol kunnen worden in het najagen van hun dromen. Om die reden houden we onze prijzen zoveel mogelijk op modaal niveau, zodat zoveel mogelijk personen onze producties kunnen bijwonen. In dit geval specifiek om ambitieuze sprekers op weg te helpen zonder dat ze daar enorme investeringen voor hoeven te doen.

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op