Speakers in Business

Laat je inspireren voor succesvol ondernemen

Speakers in Business

Ondernemen kent vele onzekerheden… Dan is het wel zo fijn als je als ondernemer kennis en ervaring toegereikt kunt krijgen toch? Bij Speakers In Business komen er sprekers aan het woord, die als ondernemer een bepaald succes hebben behaald. Zij vertellen hun verhaal, zodat ZZPers, ondernemers en bedrijfseigenaren op basis van ervaring en bewezen resultaten naar huis gaan. Dat is de kern van Speakers In Business!

Wat is Speakers in Business

Speakers In Business is een seminar met inspirerende ondernemers als spreker, die hun ervaringen en successen vertalen tot praktisch en direct toepasbare tips. De avond wordt aan elkaar gepraat door een kundige moderator en bezoekers worden getrakteerd op de meest bijzondere verhalen. Ondernemers kunnen pitchen tijdens het seminar en na afloop vindt er een netwerkborrel plaats. Kortom, plezier, verbinding en inspiratie!

Ervaring

De sprekers zijn bewust geselecteerde ondernemers op basis van een specifieke ervaring, die goed van pas kan komen bij het ondernemen. Van Sales tot klantenservice, van marketing tot data. Alle bedrijfsonderdelen kunnen de revue passeren.

Zij delen hun expertise en verhalen over hoe zij hun successen hebben behaald. Elke editie staat in het teken van een thema. Aan de hand daarvan hangt de spreker zijn of haar verhaal op.

Deskundig

Ondernemen is een kwestie van doen. Toch is het heel fijn als je een beroep kunt doen op een ander, die al succes heeft behaald op een gebied waar jij dat nog moet. Waarom zelf het wiel uitvinden als je de ervaring en deskundigheid van een ander kunt benutten. De sprekers worden getraind en begeleid om hun verhaal om effectieve wijze over te brengen. Tevens wordt er lijn gebracht in de verhalen van de sprekers, zodat het een samenhangend geheel wordt.

Vragen?

Nieuwsgierig geworden en zijn je vragen nog niet volledig beantwoord? Bel naar 06-25131406 of stuur een bericht via WhatsApp. Je kan ook mailen naar info@speakersnight.nl

Blijf als 1e op de hoogte via onze relatie-alerts!

Reserveer jouw business seat!

Ontvang als eerste bericht voor de volgende editie!

Je wordt automatisch geinformeerd over wanneer je de kaartjes kan bestellen

Max 35 zitplaatsen

Kostenoverzicht

’Er zijn 3 pakketten die u kunt afnemen:

Brons: €25, eenmaal een ticket
Zilver: €50, een ticket voor 2 edities en een extra kaartje voor een introduce
Goud: €100,  een jaarabonnement voor 4 edities + en een extra kaartje voor een introduce

Per editie krijg je onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdranken. Daarnaast worden er diverse gezonde en verfrissende tussendoortjes zoals vers handfruits en sweets geserveerd. Tenslotte krijgt u een blocnote en schrijfmateriaal’.

Deel deze training!

Bedankt voor je interesse!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op