Hoe je jouw dromen werkelijkheid maakt

Iedereen heeft dromen, doelen of wensen. Toch slaagt niet iedereen erin om deze te realiseren. Wat maakt nou het verschil tussen deze mensen en zij die daarin wel succesvol worden?

Er zijn talloze strategieën om een vitale gezondheid te creëren, om meer passie in je relatie te krijgen of om meer succes in je onderneming of carrière te realiseren. Toch zijn die strategieën niets waard als je niet in actie komt. Actie, inspanning en de bereidheid om te willen leren van je fouten.

Inzicht
We zijn ons voor ongeveer 20% bewust van onze doen en denken, terwijl we het grootste gedeelte daarvan onbewust doen. Daarom is het belangrijk om dat onderbewustzijn in kaart te brengen. Dit geeft ons inzicht in onze drijfveren. Hoe doe je dat?

Analyse
Door onze huidige resultaten te analyseren en te onderzoeken wat onze keuzes waren die daar aan vooraf zijn gegaan. Vervolgens doe je dezelfde analyse en onderzoek naar wat er voor nodig is om het beoogde resultaat te behalen. Nu heb je de kloof in zicht gebracht en kan je beginnen om deze te dichten.

Navigatie
Wanneer je op reis gaat met de auto of openbaar vervoer naar een bestemming waar je niet eerder geweest bent, zal je als eerste onderzoeken hoe je van je vertreklocatie naar je bestemming komt. Deze navigatie pas je dus ook op jezelf toe als je iets wilt bereiken. Besef wel dat de route alleen niet genoeg is. Je moet in actie komen om de reis te maken.

Onderweg
Tijdens je reis zal je obstakels tegen komen. Vertraging, file, autopech etc. Per situatie word je uitgedaagd. Het is hoe je er zelf mee om gaat wat bepalend is voor je succes. Je kan opgeven of lering trekken uit wat je mee maakt. Dat kan pijn doen of je verdrietig maken, maar zelfmedelijden gaat je niet helpen.

Actie!
Meld je aan voor de relatie-alerts en ontvang als eerste een melding over wanneer er weer een Speaker’s Night event is. Zo kan je makkelijk en snel je voordeel doen met de praktische tips en handvatten van de sprekers en weet je hoe hun succesvolle strategieën zelf kunt toepassen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email