Mireille Bruin: ‘mijn verhaal is als de weg van wankel naar OERsterk’

Ze is een veelomvattende powervrouw die door het leven gaat als een zeer trotse alleenstaande moeder met een dochter. Om daar te komen heeft ze wel een weg moeten afleggen, die gepaard ging met de nodige pijn en verwarring. Met haar innerlijke kracht slaagt ze erin een verbinding met zichzelf te maken, waardoor ze haar obstakels overwint. Hoe deed ze dat?

Met haar energieke uitstraling maakt ze een gepassioneerde indruk wanneer je haar voor het eerst ziet. Als vrouw met een open gedachtegang houdt zij zich bezig met spiritualiteit en beschikt ze over veel innerlijke wijsheid. Dat blijkt ook wanneer je met haar praat. Daarnaast is Mireille direct en nieuwsgierig en zeer onderzoekend van aard. Bovenal is ze een vrouw die haar grenzen liefdevol en mild kan aangeven en mensen graag in beweging brengt. Zo is het niet altijd geweest…

Achtergrond
Op jonge leeftijd besluit Mireille om van alles te doen en vooral te doen wat ze wilde doen. Om zichzelf te ontwikkelen, maar ook om te ontdekken wat bij haar past. ‘Ik begon op jonge leeftijd bij de politie, werkte als leidinggevende in een kinderdagverblijf, heb gewerkt met TBS cliënten, ben gaan werken in de gevangenis en heb ook zelfs als stewardess gewerkt!’. Een ware bezige bij, maar wel eentje die tegen een enorme uitdaging aan liep…

Uitdaging
Ze kon geen aansluiting vinden en zocht daarom bevestiging buiten zichzelf om. Daarmee gaf ze een ander onbewust toestemming om haar klein te houden. ‘Ik wist als klein meisje al dat ik veel kracht in me heb, zoals een ieder dat heeft, alleen wist ik niet hoe ik in verbinding met mezelf moest komen’. Ze ervaart deze periode als pijnlijk en verwarrend en ze beleeft meerdere situaties waardoor ze niet anders kon dan terugvallen op haar innerlijke kracht. Door verliefd te worden op zichzelf kon ze eindelijk die verbinding met zichzelf maken.

Van puur karakter tot bezieling
In 2009 richt Mireille haar eigen bedrijf op getiteld ‘PuurKarakter’. Het is haar missie om een bijdrage te leveren aan de innerlijke kracht van de mens. ‘Ik wil mensen in beweging brengen, ze laten groeien en ontwikkelen!’. Mireille richt zich op persoonlijke en spirituele ontwikkeling door middel van training & coaching bij zowel particulieren als bedrijven. Haar vakgebied bestaat onder andere uit NLP, mindfulness, chakra’s en familieopstellingen. Ze heeft veel ervaring binnen het sociale domein en re-integratie en beschikt daarnaast vanzelfsprekend over de nodige diploma’s. Na het behalen van haar HBO Coaching, Lifecoach en NLP Master & internationaal gecertificeerde trainer is Mireille nog altijd in beweging en ontwikkeling en is ze momenteel weer in de studiebanken gedoken.

Kies jij of word je gekozen?
‘Het heeft mij gekozen! Al van jongs af aan voelde ik of iemand niet goed in zijn vel zat en wist ook wat die persoon nodig had. Heel verwarrend op jonge leeftijd. Ik gaf non-stop complimentjes aan mensen en mijn moeder werd er gek van!’. Later in haar leven had Mireille de kans te werken als grote maten model en dit heeft ze een aantal jaren succesvol gedaan. Het levert haar een rol als Catwalkcoach op voor een groep modellen. ‘Wederom omdat ik mensen zo goed aanvoelde. Dit doe ik nu nog steeds’.

Fascinatie
Door de rol van Catwalkcoach raakt Mireille gefascineerd door de beweging van vrouwen, die onder elkaar de onzekerheid, bevestiging en vergelijking opzoeken. Ze ontwikkelt de fenomenale training ‘Catwalk Empowerment’ die ze organiseert met de catwalk als het middel en het empowerment als de rode draad. ‘Life is Your catwalk’ is nu jaren verder en ‘Puur Karakter’ heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een centrum voor authentiek persoonlijk leiderschap. ‘Ik neem je bij de hand om jezelf te leren kennen en in contact te komen met je ware natuur en je ware zijn. Een interessante plek  voor vrouwen en  jongeren, aldus Mireille.

Actie!
Mireille spreekt op verschillende events om mensen te inspireren met haar verhaal over wat haar drijft, namelijk ‘mensen hun binnenste naar buiten brengen’. Ook bij ons is Mireille geen vreemde. 8 december 2016 trad ze voor het eerst bij ons op en 3 oktober staat ze er weer met het thema ‘De Magische Formule voor Geluk & Zelfvertrouwen’.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email